MENU

Esztétika beavatkozások

Ismerjétek meg esztétikai kezeléseinket, melyeket mostantól központunkban Ti is igénybe vehettek!

PDO bioszálas arckontúrozás – Felszívódó stimuláló (Thread) és feszesítő (COG) szálas kezelések

Ennek a biológiailag lebomló szálbefűzési módszernek köszönhetően sebészeti beavatkozás nélkül őrizhetitek meg arcotok fiatalságát! A beavatkozás során egy vékony tű segítségével 6 hónap alatt lebomló bioszálakat fűzünk be a bőr alá, melyek helyén aztán kollagénrost- hálózat képződik, ami emeli és feszesíti a bőrt. A biostimulációs kezelés egyik legnagyobb előnye, hogy mivel semmiféle vágást nem kell ejteni a bőrön, így minimális fájdalommal és gyors regenerálódással jár.

Ár: Thread 3.450 Ft/szál (általában 30-70 szál/kezelés), COG 25.000 Ft/szál (általában 3-5 szál/kezelés)

Homlok és szem körüli ráncok kezelése Botulinum toxinnal (Alluzience)

A Botox néven ismert injekció a Clostridium Botulinum A-típusú baktérium által termelt neurotoxin (idegméreg) tisztított és hőkezelt hatóanyaga. A megfelelő mimikai izomba, megfelelő mennyiségben beadva gátolja a ráncizmok működését, így több hónapra eltűnteti a ráncokat. A kifejezetten esztétikai ránctalanításhoz kifejlesztett készítmény nagy molekulasúlyú vivőanyaga miatt a legkisebb mimikai izmokban is megmarad, felszívódás (elvándorlás) nélkül. A Botox kezelés során a szakorvos nagyon vékony tűvel pontosan adagolja a megfelelő helyekre.

Ár: 1 régió: 60.000 Ft, 2 régió: 90.000 Ft, 3 régió: 110.000 Ft

Bőrminőség javítás Skinboosterrel

Ez a hyaluronsavas kezelés belülről, intenzíven hidratálja a bőrt. Javítja a bőr rugalmasságát és szerkezetét, fokozatosan fiatalít. Célzottan a bőr középső rétegébe – ahova a hidratáló krémek már nem jutnak be – injektáljuk a keresztkötött hyaluronsavat, amely súlya ezerszeresének megfelelő mennyiségű vizet képes megkötni. A fáradt bőrön alkalmazva a Skinbooster hyaluronsavas kezelés egy bőr alatti hidratáló raktárt alakít ki, amely helyreállítja a bőrben a vízegyensúlyt. Kisimítja a finom ráncokat elsősorban az orcákon, nyakon, dekoltázson és kézfejen. Néhány kezelés után a bőre simább, ragyogóbb és rugalmasabb lesz.

Ár: 85.000 Ft/ml

Szemzug töltés hyaluronsavval

A szemzug az alsó szemhéj és a járomív közötti terület, melynek beesettsége, megereszkedése gyakran okoz gondot már fiatalabb korban is. A szem alatti sötét karikák kialakulásának oka lehet genetika, életmódbeli tényezők vagy a kor előrehaladta, megjelenése legtöbbünk számára az egyik legzavaróbb esztétikai tényező. Kifejezetten e terület korrekciójára alkalmas hyaluronsavas töltőanyag megfelelő technikával való bejuttatásával jelentős és látványos javulás érhető el, mely frissebb tekintetet és fiatalosabb megjelenést eredményez.

Ár: 90.000 Ft/ml

Szájfeltöltés hyaluronsavval

Az ajkak hangsúlyosabbá tételéhez a legnépszerűbb és leghatékonyabb módszer a hyaluronsavas feltöltés, melynek során a szervezetben természetes módon is jelen lévő hyaluronsavat fecskendezünk az ajkakba. A hyaluronsav a bőrápolásban is gyakran használt anyag rendkívüli vízmegkötő tulajdonsága miatt, így az ajkak nem csak dúsabbá, de hosszú távon kisimulttá és hidratálttá válnak. Legyen cél az ajkak volumenének növelése, kontúrjának kihangsúlyozása vagy mindkettő egyaránt, rendkívül fontos a megfelelő technika és az arc egyéni adottságainak figyelembevétele a természetes és harmonikus eredmény elérése érdekében.

Ár: 90.000 Ft/ml

Időpont foglalás: +36 20/373-33-43 – recepció