MENU

Sport-, ifjúsági- és life coach

Dr. Balogh Enikő


Dr. Balogh Enikő a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán végzett. Fiatal kora ellenére több díjat kapott, Richter Aranyanyu Díj Döntős, Új Generáció Díjas, Káplár László emlékére létrehozott Jó Ember Díjas, a Magyar Orvosi Kamarától idén a Közösségért Díjat vehette át. Az egyetemi évek alatt szervátültetéssel foglalkozott, valamint tudományos munkát is végzett, a következő elsőszerzős publikáció is a nevéhez fűződik:

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0041134519304786?via%3Dihub

A Magyar Transzplantációs Társaság is díjazta a tudományos munkáját, ugyanis megkapta az Ullman Imre díjat. Az egyetem kezdete óta közel áll hozzá a sport. Először önkéntesként, majd később orvosként vett részt nemzetközi eseményeken világklasszis sportolóink mellett. Kitartó munkájának köszönhetően a Magyar Olimpiai Bizottságtól a Fair Play Díjat vehette át.

Tanulmányai mellett érdeklődése kiterjedt a lelki / mentális folyamatokra is. 2022-ben Life és Sport, valamint ifjúsági- és serdülő coachként végzett. Ha sportolóként, magánemberként szeretne jó eredményt elérni, vagy kudarcot vallott élete valamelyik területén (sport, magánélet,munka, kapcsolatok), konfliktusai vannak, kevés az önbizalma, nem tudja kezelni a stresszt, nyomasztja a vizsgaidőszak, úgy érzi közel van a kiégéshez... ha élete valamelyik területén elakadt, akkor szeretettel várjuk az egyéni coach üléseken. A coaching egy olyan segítő beszélgetés, ahol támogatásban részesül a problémák megoldásában, a nehézségeken való túllendülésen, hogy a jövőben a legjobb teljesítményt tudja kihozni az élet minden területén. A doktornő segít megtalálni a legjobb megoldást.

Sport-, ifjúsági- és life coach áraink

Tanácsadás
15 000 Ft
Az ülés időtartama: 1 óra.

Az ár csak a térítéses ügyfelekre vonatkozik!

AUDI IDŐPONTFOGLALÁS

TÉRÍTÉSES IDŐPONTFOGLALÁS

* Az AUDI opciót csak naplószámmal
ellátott beutalóval lehet igénybe venni!