MENU

Bőrgyógyászati szakorvosi vizsgálat 

 
Orvosaink:
Dr. Széna Andrea, Dr. Ember Tímea, Dr. Kiss Zsuzsanna, Dr. Gurzó Lilla, Dr. Fésűs Luca, Dr. Szalbot Orsolya Bejelentkezés: +36 20/373-33-43 – recepció

 

A bőr látható elváltozásai – azaz a bőrpír, a kiütések, a viszketés, a rühesség és hasonlók -  lehetnek „csupán” allergia vagy valamilyen helyi irritáció, esetleg valamilyen fertőzés eredményei, ám jelezhetnek belső szervi elváltozásokat is.

A lyme kór, a kanyaró, a rózsahimlő például nem csupán bőrgyógyászati beavatkozást igényel, ám a megfelelő diagnosztizálás a bőrgyógyász feladata is lehet. A bőrgyulladás, az ekcéma, a felszíni gombás fertőzések kezeléséhez nem biztos, hogy elegendő lehet a vény nélkül kapható kenőcs, hanem ilyen esetekben célszerű bőrgyógyászhoz fordulni. A szemölcs nem játék, főleg ha rossz helyen van, a szeplők kóros elváltozását pedig csak szakember észlelheti. Ha Önnek például sok szeplője van a gyermekkori napozások eredményeként, célszerű lehet részt vennie akár évente is szűrővizsgálaton. A melanoma megfelelő időben való felismerése és kezelése akár életet is menthet. A sort hosszan lehetne folytatni, de bízzuk mindezt inkább a szakorvosokra.

Gyakori bőrproblémák:                                            Ritkábban előforduló bőrproblémák:

 

Fontos, hogy évente részt vegyünk anyajegyszűrő vizsgálaton is, hogy a bőr pigmenttermelő sejtjeiből kiinduló rosszindulatú daganatokat az úgynevezett melanomákat időben kiszűrjék. A melanóma vagy melanoma kialakulhat már meglévő anyajegyből, de megjelenhet anyajegy mentes bőrfelületen is, különös veszélynek vannak kitéve azok, akik rendszeresen napoznak, szoláriumoznak és nem használnak az erre a célra megfelelő, fényvédelemmel rendelkező krémeket!

Bőrgyógyászat áraink

Bőrgyógyászati vizsgálat
20 000 Ft
Bőrgyógyászati + fagyasztás
24 000 Ft
Bőrgyógyászat + bőrnövedék eltávolítás
28 000 Ft
Bőrgyógyászati receptírás (előre utalással vagy személyesen)
4 000 Ft
IDŐPONTFOGLALÁS

Receptírás

RECEPTÍRÁS FIZETÉSE