MENU

Belgyógyászati vizsgálat

 
Belgyógyász: Dr. Kovács Valéria, Bejelentkezés: +36 20/373-33-43 – recepció

 

Megfelelő időközönként végzett belgyógyászati szűrővizsgálatokkal felismerhetőek lehetnek olyan elváltozások vagy még csak kialakulóban lévő betegségek, melyek kezelésével komolyabb bajokat előzhetünk meg.

Szakértő orvosunk a belgyógyászati fizikális vizsgálatok folyamán hallgatózással, tapintással és megtekintéssel páciense valamennyi létfontosságú szervét megvizsgálja.

Az így szerzett alapvető információk célirányossá teszik az ezt követő diagnosztikai lépéseket, azaz az esetlegesen szükséges további vizsgálatokat.

Ezek a továbbiak lehetnek:

Az arteriográf vizsgálat azért fontos, mert a ma elérhető módszerek közül ezzel mutatható ki legkorábban az érszűkület vagy az arra való hajlam. vérnyomásméréshez hasonló módszer, melynek során teljesen fájdalommentesen pár perc alatt képet kapunk az érbelhártya működéséről és a főütőér rugalmasságáról, vagyis ereink valós életkoráról.

A 12 elvezetéses, nyugalmi EKG a szív elektromos vizsgálata a végtagi és a mellkasi elvezetések elektromos ingerülete alapján. A vizsgálat kiemelt fontosságú egyebek mellett a szívinfarktus és az életveszélyes szívritmuszavarok, valamint a heveny és idült szívbetegségek (szívbillentyű betegségek, koszorúér –elmeszesedés, szívritmuszavarok, etc.) diagnosztikájában. Egyszerűen kivitelezhető, gyors, s nem jár invaziv beavatkozással, azaz nincs egészségkárosító hatása és nem okoz semmilyen fájdalmat.

E vizsgálatsorozat a hozzá kapcsolódó laborvizsgálatokkal (kis rutin, nagy rutin) komoly segítséget nyújtanak a megfelelő diagnózis minél korábbi felállításához és a terápia elindításához.

 

 

Belgyógyászat áraink

Belgyógyászati vizsgálat
20 000 Ft
IDŐPONTFOGLALÁS