MENU

Esztétika beavatkozások

Ismerjétek meg esztétikai kezeléseinket, melyeket mostantól központunkban Ti is igénybe vehettek!

Szájfeltöltés hyaluronsavval

Az ajkak hangsúlyosabbá tételéhez a legnépszerűbb és leghatékonyabb módszer a hyaluronsavas feltöltés, melynek során a szervezetben természetes módon is jelen lévő hyaluronsavat fecskendezünk az ajkakba. A hyaluronsav a bőrápolásban is gyakran használt anyag rendkívüli vízmegkötő tulajdonsága miatt, így az ajkak nem csak dúsabbá, de hosszú távon kisimulttá és hidratálttá válnak. Legyen cél az ajkak volumenének növelése, kontúrjának kihangsúlyozása vagy mindkettő egyaránt, rendkívül fontos a megfelelő technika és az arc egyéni adottságainak figyelembevétele a természetes és harmonikus eredmény elérése érdekében.

Ár: 90.000 Ft/ml

Botox kezelés

A folyamatos és ismétlődő mozgás következtében kialakuló mimikai ráncokért (homlokráncok, szem körüli szarkalábak) felelős izmok ellazítására szolgál a Botolinum toxin. Amely beadását követően 4-6 hónapra ellazítja ezeket az izmokat, meggátolja azok összehúzódását, ezáltal az izmok feletti bőrterület, illetve az ott megjelenő ráncok kisimulnak. Hatására az arc fiatalosabb, kisimúltabb lesz.
A beavatkozás fájdalommentes, úgynevezett "ebédidős" beavatkozás, vagyis a páciens gyakorlatilag azonnal visszatérhet megszokott életviteléhez. A hatása a beadást követő 3-5 nappal kezdődik, és 2hét alatt alakul ki a kívánt eredmény.
A botox kezelés a hatás elmúlása után biztonságosan megismételhető.

Időpont foglalás: +36 20/373-33-43 – recepció

Esztétika beavatkozások áraink

Szájfeltöltés hyaluronsavval (Teosyal RHA2) 1ml
90 000 Ft
Szájfeltöltés hyaluronsavval (Teosyal RHA Kiss) 0,7ml
90 000 Ft
Botox kezelés 1 régió
60 000 Ft
Botox kezelés 2 régió
90 000 Ft
Botox kezelés 3 régió
110 000 Ft
IDŐPONT FOGLALÁS