MENU

Esztétika beavatkozások

Dr. Gurzó Lilla, Dr. Fésűs Luca Bejelentkezés: 0620-373-3343
Ismerjétek meg esztétikai kezeléseinket, melyeket mostantól központunkban Ti is igénybe vehettek!

Szájfeltöltés hyaluronsavval

Az ajkak hangsúlyosabbá tételéhez a legnépszerűbb és leghatékonyabb módszer a hyaluronsavas feltöltés, melynek során a szervezetben természetes módon is jelen lévő hyaluronsavat fecskendezünk az ajkakba. A hyaluronsav a bőrápolásban is gyakran használt anyag rendkívüli vízmegkötő tulajdonsága miatt, így az ajkak nem csak dúsabbá, de hosszú távon kisimulttá és hidratálttá válnak. Legyen cél az ajkak volumenének növelése, kontúrjának kihangsúlyozása vagy mindkettő egyaránt, rendkívül fontos a megfelelő technika és az arc egyéni adottságainak figyelembevétele a természetes és harmonikus eredmény elérése érdekében.

Ár: 90.000 Ft/ml

Botox kezelés

A folyamatos és ismétlődő mozgás következtében kialakuló mimikai ráncokért (homlokráncok, szem körüli szarkalábak) felelős izmok ellazítására szolgál a Botolinum toxin. Amely beadását követően 4-6 hónapra ellazítja ezeket az izmokat, meggátolja azok összehúzódását, ezáltal az izmok feletti bőrterület, illetve az ott megjelenő ráncok kisimulnak. Hatására az arc fiatalosabb, kisimúltabb lesz.
A beavatkozás fájdalommentes, úgynevezett "ebédidős" beavatkozás, vagyis a páciens gyakorlatilag azonnal visszatérhet megszokott életviteléhez. A hatása a beadást követő 3-5 nappal kezdődik, és 2hét alatt alakul ki a kívánt eredmény.
A botox kezelés a hatás elmúlása után biztonságosan megismételhető.

Időpont foglalás: +36 20/373-33-43 – recepció
Bioszálas arcfiatalítás: A Fine Thread Contouring (FTC) forradalmi technológia, mely megemeli a megereszkedett bőrt, visszaadja az arc vagy bármely más testrész természetes kontúrjait. Milyen testrészeken alkalmazhatjuk a kezelést? Ideális tehát arc liftingre, szemöldökemelésre, a nyak, az arc középső és alsó részének fiatalítására, de a felkar, a nyak lazává vált bőrét is feszesebbé tudja tenni. Milyen hatással bír ez a kezelés? A3 az 1-ben technika kontúrozza a célba vett testrészt, ezen kívül bőrmegújító hatású, mert a tű a bioszálak okozta mikrosérülesek hatására fokozódik a saját sejtek, a rugalmas rostok és a kollagén termelődése, míg az anti-aging hatás a szálak mikrokeringést javító hatásának köszönhető, ami lassítja a sejtek öregedési folyamatát. Ára: 4000 Ft/szál Időpont foglalás: +36 20/373-33-43 – recepció

Esztétika beavatkozások áraink

Szájfeltöltés hyaluronsavval (Teosyal RHA2) 1ml
90 000 Ft
Szájfeltöltés hyaluronsavval (Teosyal RHA Kiss) 0,7ml
90 000 Ft
Botox kezelés 1 régió
60 000 Ft
Botox kezelés 2 régió
90 000 Ft
Botox kezelés 3 régió
110 000 Ft
Bioszálas arcfiatalítás
4 000 Ft
Fogazott (COG) szálas arcfiatalítás / szál
23 000 Ft
IDŐPONT FOGLALÁS