MENU

Ár: 23000Ft

Időpontfoglalás

Az ár csak a térítéses ügyfelekre vonatkozik!

* Az AUDI opciót csak naplószámmal
ellátott beutalóval lehet igénybe venni!

Kardiológia, kardiológiai szűrővizsgálat

Szakorvos:

Dr. Czuczor Szabolcs, Bejelentkezés: +36 20/373-33-43 – recepció

 

Kardiológia

  • Kardiológus szakorvosi kivizsgálás
  • Nyugalmi EKG                                                                         23 000 Ft
  • Szív UH vizsgálat

Előző kivizsgálást követően:

  • Terheléses EKG kardiológus szakorvossal                          13 000 Ft
  • Holter vizsgálat kardiológus szakorvosi kiértékeléssel     13 000 Ft
  • ABPM vizsgálat kadiológus szakorvosi kiértékeléssel       13 000 Ft

Holter és ABPM vizsgálat kadiológus szakorvosi kiértékeléssel 20 000 Ft

Magyarországon – hasonlóan Európa többi országához - korunk vezető halálozási okai közé tartoznak a szív-és érrendszeri elváltozások okozta (kardiovaszkuláris) megbetegedések. Jó hír azonban, hogy rendszeres szűrővizsgálatokkal sok elváltozás idejében kiszűrhető, s így számos betegség megelőzhetővé válik.

Rendelőnkben a páciensekkel való részletes konzultációt követően kardiológiai szakvizsgálat történik. A tulajdonképpeni kardiológiai vizsgálat egyrészt szívultrahangból (Duplex UH , mellkasi erek, aorta) másrészt EKG - echocardiographia – készítéséből, vagy ha az Ön fizikai állapota ezt lehetővé teszi – terheléses EKG-ból áll. Az utóbbihoz sportnadrág és sportcipő viseletét javasoljuk.

*A 12 elvezetéses, nyugalmi EKG a szív elektromos vizsgálata a végtagi és a mellkasi elvezetések elektromos ingerülete alapján. A vizsgálat kiemelt fontosságú egyebek mellett a szívinfarktus és az életveszélyes szívritmuszavarok, valamint a heveny és idült szívbetegségek (szívbillentyű betegségek, koszorúér –elmeszesedés, szívritmuszavarok, etc.) diagnosztikájában. Egyszerűen kivitelezhető, gyors, s nem jár invaziv beavatkozással, azaz nincs egészségkárosító hatása és nem okoz semmilyen fájdalmat.

Az arteriográfiai vizsgálat képet ad az Ön érrendszerének, fő-és hajszálereinek valós, biológiai életkoráról.

A vizsgálat részei lehetnek még szükség szerint a következők:

Győri és budapesti rendelőnkben mód van akár komplett kardiológiai szűrés elvégzésére is.

E vizsgálatsorozatról – melyeket például a Katasztrófavédelem főorvosa, Dr. Szomolányi Gábor szerint az állami egészségügyben csak több nap alatt lehetett volna lebonyolítani!- pár napon belül elpostázzuk az Ön megadott címére az összefoglaló orvosi jelentést. A vizsgálatok fő célja, hogy kiváló, a szakmájukban elismert kardiológusaink hatékonyan és gyorsan, az Ön idejét kímélve felderítsék az esetleges eltéréseket, és jelezzék a szükségesnek ítélt további eljárásokat, megadják a szükséges életmód-változtatási javaslatokat.

Alapos kardiológiai szűrésre szükség lehet egy tervezett életmódváltást megelőzően akkor is, ha úgy érezzük, egészségesek vagyunk. Például ha mozgásszegény életmódunk miatt elhatározzuk, hogy ezen túl rendszeresen sportolni fogunk, nem árt megvizsgálni a szív-és érrendszerünket, hogy bírni fogja-e a rendszeres és intenzív terhelést.